BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

20 Ekim 2013 Pazar

ERZİNCANLI BLOG YAZARLARI BULUŞTUK:))

Hayırlı Sabahlar:))
Bayramın 4.günü güzel Erzincan'ımıza bayram için  İstanbul'dan gelen Yemek sohbetleri -Yağmur Hanım
ve Antalya'dan gelen Hunerli Eller -Hülya Hanımın tertip ettiği Selva ve Estuzun sponsorluğunda gerçekleşen  blogger toplantımız oldu.Çok güzel bir gündü..
Toplantı için bana sevgili Tülinhobievi- Tulin Hanım dan ulaşıldı.
       Aynı şehirde yaşayıp ama henüz tanışma fırsatı bulmadığım   3Prenses-İlkay Hanım ve Pembemutfakönlüğü-Beste Hanım'lada bu vesile ile tanışma fırsatım oldu.Hepsini tanıdığım için çok mutlu oldum . 
Evin lokantasında  güzel sohbetler eşliğinde Erzincan döneri yedik.Servis her zaman ki gibi güzeldi.Onlara da buradan teşekkür ediyorum.Sponsor firmalar, Selva ,Estuz, Dr Oetkerin ve becelin hediyelerini alarak ve tekrar  buluşalım dileklerimizle  mekandan ayrıldık.















droetker ürünleri çoğumuzun mutfağında ,hazır soslarıyla ,kabartma tozu,vanilyası,tatlı ve pasta türleri ile vazgeçilmezimiz.Hediyeleri için teşekkür ediyorum..



becel,pratik  tereyağını yağını zaten kullanıyordum,herkese tavsiye ediyorum,denemeyen varsa denesin eminim vazgeçilmez olacaktır.Teşekkürler,becel:)





estuzun bir çok çeşidi düşünülmüş.Sofralarımızda kullanılabilirliği açısından herkesin rahatça kullanabileceği seçenekleri var.Sodyumu azaltılmış iyotlu tuz,baharatlı sofrada öğütme tuzu,iyotsuz sofra tuzu,rafine sofra tuzu,sofrada öğütme tuzu gibi.Firmaya hediyeleri için çok teşekkür ediyorum:)Kullanarak değerlendirip,daha sonra sizlerle fikirlerimi paylaşacağım.



selva makarna çeşitleri ve un olarak evimizde çok kullanılan bir gıda markası.Ancak şehriyeli bulgurunu ve ıspanaklı mantısını ilk kez deneyeceğim.Selva'ya hediyeleri için çok teşekkür ediyorum:)


makarnalütfen ilk kez deneyeceğim bir ürün -sebzeli makarna-
Sebze sevmeyen ,makarnayı seven özellikle de çocuklarımız için güzel faydalı bir ürün diye düşündüm,bakalım pişirince fikirlerimi paylaşırım sizlerle...

Hayatınızda ki her şeyin gönlünüze göre olması dileklerimle..Hoşça kalın:))

12 yorum:

  1. Hülya hanımın organize ettiği bütün
    toplantılar güzel olur.Antalya'ya gelirseniz
    inşallah tanışma fırsatı buluruz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler minecim :) en kısa zamanda yeni buluşmalarda görüşmek üzere...

      Sil
  2. çook güzel görünüyorsunuz sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ben senin hangisi olduğunu tahmin ettim. Bence tahminim doğru :) Ne güzel bir gün olmuş. Biz de bir gün görüşürüz inşallah. Sana mesaj atacağım ama bir türlü fırsat bulamadım. En yakın zamanda özelden yazacağım canım :)

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzel hayırlı olsun dostluklarınız.. Allah muhabbetinizi arttırsın :)

    YanıtlaSil
  5. harika görünüyorsunuz... böyle buluşmalar insanı birbirine bağlıyor..muhabbetiniz daim olsun inşallh... ayrıca geçmiş bayramın mübarek olsun..cook öpüyorum..

    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  6. çook üzüldüm :(( nerde olursan ol, bana bir mesaj atsaydın 5 dakikada olsa görmeye gelirdim.. inşallh birdahaki sefere..

    YanıtlaSil
  7. canım seni tanıdığıma çok memnun oldum.en kısa zamanda görüşmek üzere:)

    YanıtlaSil
  8. canımm birsencim bende memleketimde ve sizlerle olmaktan büyük bir keyif aldım.artık her sene beni görmek zorunda kalacaksınız :) inş.mevlam nasip ederse daha büyük bir grup olarak toplanalım seneye..memleketimin güzel insanları ....Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zorunda kalmak ne demek Hülyacım,sene çok uzun olur sen arada çık gel:)Çok keyifli bir gündü tekrarlamak kısmet olur inşallah..Tanıştığımıza çok memnun olduğumu tekrar belirtmek isterim,sevgiler:)

      Sil
  9. Biz İzmirlilerde buluşuyoruz, çok keyifli oluyor. Resimlerden Yağmur'u da görünce ,pek sevindim. Umarım bizde birgün denk geliriz. Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  10. Selamlar arkadaşım çok güzel bir buluşma olmuş güzel dostluklar dilerim

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...