BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

6 Ağustos 2014 Çarşamba

RAMAZANDAN...


 Sayfama hoş geldiniz değerli okurlarım ve takipçilerim....Bugün sizlerle Ramazan ayında bahçemde gerçekleştirdiğimiz iftar davetimin masa ve menüsünü buluşturuyorum.Çocuklara ayrı büyüklere ayrı yan yana iki masa hazırladım.Bahçede ışıktan dolayı fotoğraflar fazla güzel çıkmadı kusura bakmayın.



Masaların görüntüsü



Menüde
Pirinç Pilavı,




FIRINDA KAŞARLI TAVUK BUT


 Bu yemek için isterseniz but yerine bagette kullanabilirsiniz.Miktar vermiyorum kişi sayısına göre kullanacağınız etlerin miktarı ile orantılı olarak yağ,sarımsak,galeta unu ve kaşar peynirini ayarlamalısınız.Tere yağını eriterek sarımsakları içine rendeliyoruz,kırmızı biber ilave ederek karıştırıp tavuk butlarını  bu sosa batırıyoruz.Sırası ile rendelenmiş kaşar peynirine daha sonra galeta ununa bulayarak yağlı kağıt serili fırın tepsisine diziyoruz.190 derece önceden ısıtılmış fırında 40 dakika kadar üstleri kızarana dek fırınladıktan sonra servis yapıyoruz.Pratik ve oldukça lezzetli oluyor,bu şekilde pişirmediyseniz kesinlikle denemenizi öneriyorum.Afiyet olsun..



 Hayatınızda ki her şeyin gönlünüze göre hayırlısı ise olması dileklerimle...HOŞÇA KALIN:))




3 yorum:

  1. menunuz cok guzel ve lezzetlıymıs ellerıne sağlık

    YanıtlaSil
  2. tavuk harika görünüyor,içi yumuşacık dışı çıtır çıtır,iştah açıcı,ellerinize sağlık,önceden yayınlasaydınız Ramazanda davetsiz misafirde makbuldür kaidesiyle koşarak gelirdim :))

    YanıtlaSil
  3. Ramazanı da çok şükür bitirdik Allah nice ramazanlar nasip etsin masalar harika :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...