BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

21 Şubat 2012 Salı

PİRZOLA


               
   
                          PİRZOLA:
     Bugün sizlerle pirzola yemeği tarifimi paylaşayım istiyorum..Ölçü,sayı vermiyorum kim kaç kişilik yapacaksa ona göre ayarlamalı..
   Ben pirzolaları bir gece önceden zeytinyağı,kekik ve karabiberle marine ederek bekletiyorum.Sonraki gün teflon tavada tavayı ısıtıp etleri dizerek 6-7 dakika sonra ters çevirip tekrar bir 6-7 dakika ağır ateşte pişirerek alıyorum.Tuzunu pişirirken üzerinden atıyorum.
    Önceden marine etmek eti çok yumuşak ve lezzetli bir hale getiriyor.Yanında pilav ile servis yapabilirsiniz.
                        AFİYET OLSUN.

21 yorum:

  1. mmm..
    miss..
    miss.
    bu tabak benim öğle öğünüm olsa birincimm:):
    olmasss mıı:))
    çok lezzetli görünüyor..
    ellerine sağlıkcanısı..
    baki muhabbetlerimle..
    :)

    YanıtlaSil
  2. Çok nefis görünüyor. Marine etmeyi bilmiyordum. Paylaştığınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. vejetaryen olduğumdan et yiyemiyorum ama yiyeni izlemek hoşuma gidiyor sanki benimde iştahım kabarıyor ama nerde yiyemiyorum ki...sunum çok güzel ellerinize sağlık.afiyet şeker olsun..benim yerime de yiyin...

    YanıtlaSil
  4. marine etmeden yapamıyorum ben zaten sert oluyo lezzeti kaçıyo çok severim canım çekmedi desem yalan olur elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  5. Ellrinize saglık canım tarifde sunumda çok hoş olmuş sizlere afiyet olsun

    YanıtlaSil
  6. Canım,
    ellerine sağlık. Nefis görünüyor. Et sevmeyen biri olan ben bile bu güzelliklerden yerim. Miss gibi.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  7. marinesiz pirzola olmaz zaten ohh mis mis doğru tarif dopru yemek birincim ellerine sağlık eifyetler olsun harika duruyorlar:))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Akşamdan marine etmek fikri güzelmiş, bende öyle yapayım çok tskler.

    Nefis görünüyor birincim, ellerine saglık..

    YanıtlaSil
  9. Etin en güzel hali :) Kuzuşum bayılır. Ellerine sağlık. Sunum da çok şık canım :)

    YanıtlaSil
  10. merhaba bir cesetçi olarak kuzu pirzolaya asla hayır demem...
    bayılırım çok severim...
    siiznde ellerinize sağlık...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Mmmmm nefis görünüyor canım, ellerine sağlık.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Bugün bizde de pirzola var, ben yağlamıyorum,sadece kekikliyorum.Eminim sizinkinde parmaklarımı yiyeceğim.

    YanıtlaSil
  13. Harika olmuş sunum da nefis ellerine sağlık canım afiyetler olsun.

    YanıtlaSil
  14. Ellerine sağlık.Nefis görünüyor.Bu arada yazı karekterin de çok güzel ve okunaklı olmuş.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. oo ellerine sağlık harikasın sen sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  16. İnanılmaz severim..
    Nasılda canım çekti ama yaa..:))
    Ellerine sağlık canım..

    YanıtlaSil
  17. selamlar canım nasılsın? hayırlı cumaların olsun,sevgiler :)

    YanıtlaSil
  18. oy oy oy...) Muhteşem bir resim, ellerine sağlık, sevgiler

    YanıtlaSil
  19. kekik kokusuyla mis gibi olmuştur eminim ellerine emeklerine sağlık...

    YanıtlaSil
  20. ellerıne sağlık canım nefıs olmus pirzola

    YanıtlaSil
  21. ellerine sağlık canım bayılır bizimkiler,çokgüzel görünüyor...

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...