BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

22 Şubat 2014 Cumartesi

PİZZA EKMEKLER


Hafta sonu kahvaltılarında  bütün fertler bir arada iken sanki daha bir özenli sofralar kuruyoruz değil mi?Sofranıza yakışacak hem de bayat ekmekleri değerlendirmek için harika bir tarif.Geçen hafta sonu kahvaltısı için yapmıştım.


Dilimlenmiş ekmeklere salça,az süt ve zeytin yağını karıştırarak hazırladığımız sosu fırça ile her tarafına gelecek şekilde sürüyoruz.Üzerine sucuk,salam,zeytin dilimleri ekliyoruz.En üste ise kaşar rendesi ilave ediyoruz.170 derece fırında kaşarlar eriyene dek kızartıp,sıcak sıcak servis yapıyoruz.Afiyet olsun..

NOT:Ölçü vermedim,pizza dilim sayısına göre malzemeleri ayarlamalısınız.Ayrıca malzeme olarak farklı malzeme kullanabilirsiniz.Mısır,kıyma,patates vb. gibi tamamen damak zevkinize göre .Ne ile yaparsanız yapın kahvaltı için oldukça nefis :)
Daha önce yayınladığım bayat ekmek pizzası tarifime bakmak isterseniz buraya bakmalısınız.

Harika bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle...

Her şey gönlünüzce olsun.HOŞÇA KALIN:))


5 yorum:

  1. YARIN SABAH YAPAYIM BUNDAN ELINIZE SAĞLIK

    YanıtlayınSil
  2. Çok güzel görünüyor aslında hafta sonu için çok pratik ve güzel bir tarif olmuş.. Ellerine sağlık nasip olursa yapıcam Allah yar ve yardımcın olsun sevgilerimi bırakıyorum..

    YanıtlayınSil
  3. Canım kahvaltı için pratik ve ideal oluyor böyle nefis lezzetler ellerine sağlık,sevgiler...

    YanıtlayınSil
  4. ablacım ellerine sağlık..
    lezzetine filan laf yok tabii ama en güzeli emekleri atmadan değerlendirmek..
    bereketli olsun..

    YanıtlayınSil
  5. Tam kahvaltılık bir lezzet ellerine sağlık Birsencim...Blogdeposundaki anket için tebrik ederim,her zamanki gibi güzel paylaşımların olsun,sevgiler...

    YanıtlayınSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...