Milföyler resimlediğim şekilde kesilerek arasına peynir -maydanoz ikilisi konularak kapatılır.Yağlanmış tepsiye dizilerek üstlerine yumurta sarısı sürülerek çörek otu yada susam yada ikisi karıştırılarak serpilip,fırınlanır.180 derecede 20 dakikada üstleri kızarana dek fırınlanır.Çıtır,çıtır sıcacık börekleriniz hazır.AFİYET OLSUN..
Güzel,gönlünüze göre bir hafta sonu geçirebilmeniz dileklerimle..
HOŞÇA KALIN:))
Merhabalar nasılsın blogunda yine döktürmüşsün kızına da nice hayırlı senelere diliyeyim dedim..
YanıtlaSilMilföylerinden bir tane aldım canım görüşürüz.
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.
Ben öğrenciyken ne yemek blogları vardı ne de tarif verecek bir komşu. Annem üzülmesin diye telefon açıp tarif de sormazdım. Varsa yoksa yumurtalı patates,, makarna, tavuk köfte.. Ama en guzel sofralara bedeldi onlar. Oğlunuz cok şanslı. Bir tıkla annesinin lezzetlerine kavusabilir. Ellerine saglık canım
YanıtlaSilben çok severim milföy hamurunu , ellerine sağlık arkadaşım...
YanıtlaSilCanım ellerine sağlık her zaman söyleri iyiki milföy hamuru var:)))Sevgiler...
YanıtlaSilNice Mutlu seneler İnşallah....
YanıtlaSilHarika bir tarif, milföyü severim ellerine sağlık...
Sevgiler..
ellerine sağlık canım
YanıtlaSilEn pratik ama en lezzetli böreklerdendir Milföy böreği. Ben de yapayım yarın pazar, yeriz :) Öpüyorum canım. İyi pazarlar.
YanıtlaSilçıtır çıtır kurtarıcı börekler,eline sağlık..
YanıtlaSilBu nefis börekleri alıp,yarınki pazar kahvaltıma konduruversem diyorum:)
YanıtlaSilEllerine sağlık canım.
Muhabbetle..
Milföy hamuru gerçekten ilkyardım,cankurtaran hatta yangında ilk kurtarılması gerekenlerden:)
YanıtlaSilÖğrenciye,bekarlara,artık hiç hamur açmayı bilmeyen gençliğe tam destek sizinde ellerinize sağlık afiyetler olsun
Tam benlik pratik:))
YanıtlaSilellerine sağlık canım afiyetler olsun,
iyi pazarlar ,öptüm.
Kalbim kut kut atiyooooooooor..
YanıtlaSilNe kadar heyecan verici :)
Kahvalti etmeden gorunce insan normaldir :)
Ellerine saglik ablacim yine cok cok guzel...ya sen benim teyzem falan olsana :)
Bende milföye bayılıyorum, mutfağımızın jokeri.Elinize sağlık.
YanıtlaSil