BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

4 Ağustos 2012 Cumartesi

ŞEHRİYE ÇORBASI


  ŞEHRİYE ÇORBASI
         YAPILIŞI:
  1,5 çay bardağı tel şehriye 1,5 yemek kaşığı tere yağında hafif kavrularak 1 yemek kaşığı salça,1 tatlı kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı pul biber elenerek bir kaç kez çevrilip 7 bardak et veya tavuk  suyu ilave edilir.Kaynara çıktıktan sonra 8-9 dakika daha kaynatılır.Üzerine ince kıyılmış maydanoz eklenerek karıştırılır,ateşten alınarak sıcak ya da ılık yanında limon ile servis edilir.Afiyet olsun..
                                 HOŞÇA KALIN:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...