Hamsiler temizlenir,yıkanır.Tavaya çok az yağ konularak
kızdırılır.Suyu süzülen hamsiler tuz ve mısır ununa bulana
rak tavaya dizilir.4-5 dakika kızartılır,başka bir tava ya
ters yüz edilerek arka taraflarıda kızartılır.Sonrasında
tabağa çevrilerek şekli bozulmadan alınır.Roka limon
suyu,tuz ve zeytinyağı ile karıştırılır..Limon ve soğan
dilimleri ile servis edilir...
aynen öyle olmuş:))size de afiyet olsun hayırlı geceler...
YanıtlaSilamaaaaan koku kimin umurunda değil mi? başlayalım yemeye:))
YanıtlaSilellerıne sağlık canım ,öpuyorum
YanıtlaSilHamsi mevsimi başladı, bende hamsili pilav tarifimi sıraya koydum.Elinize sağlık, nefis...
YanıtlaSilAşkolsun sana, aklıma düşürdün:). Şimdi çık, hamsi bul, kızart..Şakası bir yana harika görünüyor. Sevgiler,
YanıtlaSilcitir ,citie nefis görünüyor .
YanıtlaSil