BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

12 Kasım 2011 Cumartesi

HAMSİ TAVA



       HAMSİ TAVA:
 Hamsiler temizlenir,yıkanır.Tavaya çok az yağ konularak
 kızdırılır.Suyu süzülen hamsiler tuz ve mısır ununa bulana
rak tavaya dizilir.4-5 dakika kızartılır,başka bir tava ya
 ters yüz edilerek arka taraflarıda kızartılır.Sonrasında
 tabağa çevrilerek şekli bozulmadan alınır.Roka limon
 suyu,tuz ve zeytinyağı ile karıştırılır..Limon ve soğan
 dilimleri ile servis edilir...

    Afiyet olsun:))


6 yorum:

  1. aynen öyle olmuş:))size de afiyet olsun hayırlı geceler...

    YanıtlaSil
  2. amaaaaan koku kimin umurunda değil mi? başlayalım yemeye:))

    YanıtlaSil
  3. ellerıne sağlık canım ,öpuyorum

    YanıtlaSil
  4. Hamsi mevsimi başladı, bende hamsili pilav tarifimi sıraya koydum.Elinize sağlık, nefis...

    YanıtlaSil
  5. Aşkolsun sana, aklıma düşürdün:). Şimdi çık, hamsi bul, kızart..Şakası bir yana harika görünüyor. Sevgiler,

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...