BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

25 Aralık 2011 Pazar

ÇOK YÖNLÜ BLOGGER ÖDÜLÜ VE MİM...


       Sevgili Emine Kaya,http:/dunyafoto/.blogspot.com/bana Çok Yönlü Blogger Ödülünü layık görmüş,teşekkür ediyorum.Bilemiyorum bu ödülü hak edip etmediğimi ama içinde sevgi ve saygıları ile hediye etmiş Emine Hanım, bende aldım kabul ettim.Bu benim ilk ödülüm o yüzden pek bir heyecanlandım,mutlu oldum. Bende ona sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.                                                         Beraberinde birde hakkımdaki 7 gerçeği açıklamamı istediği bir mim var.
       Bunları da şöyle sıralayalım bakalım:
   1-Görünüşte kendini beğenmiş derler ama konuşunca daha sıcak ve dost canlısı olduğumu söylerler.
   2-Ailem ,çocuklarım için çok fedakarımdır.
   3-Her zaman doğrunun yanında olurum bu bana kaybettirse de değişmez huyumdur.
   4-İki yüzlü insanlar daima midemi bulandırırlar yüzlerini dahi görmek istemem.
   5-Yıldızım mı şirin,ışığım mı çok bilemem her zaman girdiğim toplulukta hiç konuşmasam bile dikkatler üzerime yoğunlaşır..
   6-Fikirlerime etrafımdakiler daima önem verirler,büyük küçük herkes bir iş yapacağı zaman danışır,samimiyetle yol göstermem herkes tarafından takdir edilir.
   7-Kalabalığın içinde daima yalnızlık çekerim,kolay kolay kimseyle arkadaş olamam bana ters gelen en ufak bir şey ilerde büyük bir şeye dönüşmeden mesafemi koyarım.
      Ben buyum işte..sıkıldınız mı?
   Bu mimi 10 bloga göndermem gerekiyormuş ama ben daha öncede mim göndermiştim,cevaplayan arkadaşlarım oldu sağolsunlar fakat cevaplamayanlar da oldu.Belki bayram üstü telaştan da unutmuş olabilirler ama yinede kimseyi mecbur bırakmak istemiyorum.Cevaplamak isteyen arkadaşlarım cevaplasınlar istiyorum.Bu nedenle ödülü ve mimi beni izleyen tüm bloglarla  paylaşmak istiyorum.Hepinize sevgiler gönderiyorum...:))

6 yorum:

  1. Birincim kutluyorum önce. Seni bu mim sayesinde daha iyi tanımış oldum. Sözlerine deger verilmesi ne güzel ve Allah hepimizi iki yüzlü insanlardan korusun ne diyeyim..

    YanıtlaSil
  2. Canım başlamışken devam etseydin iyiydik böyle :) Çok güzel detaylar vermişsin kendin hakkında. 17 tane daha yazsan zevkle okurdum :) genelde yemek yazıların olduğu için, kendinden bahsetmen çok hoş oldu... Sevgilerimle.,

    YanıtlaSil
  3. Selamünaleyküm ben bloguna geliyorum yorum bırakamıyorum dikkat ettiysen muhabbettin zerrelerinde de yazdım kermes yapıcam diye onu bile yazamadım.. Dergi çalışmaları ile cumayı geçirdim.
    mutfakincisinede kolay ne varsa onu yaptım yayınladım mutfakta bile yemek yapmadım pratik şeylerle geçiştirdim yoğunluktan c.tesi pazarı tatil ilan ettim dinlendim Şimdi yeni bir hafta enerji doluyum hayırlı yayınlar yaparım inşaallah..
    Blogunun yazı stilini bana mesajla iletir misin çok hoşuma gitti.
    Benim blogumu da ayarlamaya çalışıcam..
    Ödüle verdiğin cevap da çok hoş Allah Razı Olsun canım dualarda buluşuruz.
    dunyafoto.blogspot'da ki yazılarım benim günlüğüm hükmündedir..Orada daha çok yayın yapıyorum keşke başta tek blog açsaydım şimdi tek düşüremiyorum ama takipçiler için zor oluyor..(Bloglarımın hepsi ayrı ayrı çok kıymetli teke düşürsem hangisinden devam edicem seçemiyorum..)
    Allah'a emanet ol. Allah yar ve yardımcın olsun.

    YanıtlaSil
  4. Başınız sağolsun Allah gani gani rahmet eylesin..
    Allah salih amel ve salih evlat bırakmayı nasib eylesin..
    Hayırlı yayınlar diliyorum..
    Allah'a emanet olun..

    YanıtlaSil
  5. Seni biraz daha yakından tanımış olduk.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Ödülün için tebrikler. Mim sayesinde senden bize minik ipuçları geldi ne güzel. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...