BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

3 Mayıs 2012 Perşembe

BAHARA AİT...





Bu sabah yağmurlu bir güne açtık gözlerimizi..Bahar yağmurlarını seviyorum,cama vuran damlaları izlerken kahvemi içmek ve yağmurun sesini dinleyerek kitabımı okumaktan çok keyif alırım:) 

                                                                         Hava kapalı olunca laleler de kapatmış kendini.Gülümsemek için güneşi bekliyorlar:)






Japon elması çiçek açtı..Ama telefonla ve de kapalı havada ancak bu kadar görüntüleyebildim.:( Renkler muhteşem aslında...

Tabiatı ile oynanmış bir ağaç:)Japon elmasına ,yeşil elma aşılamıştık ,görünen o ki aralarında yarış var ikisi de birbirinden çok ve bir o kadarda güzellikte olan çiçekleri ile yarışıyorlar:))



     

 Çilekler,çiçek açtılar her bitki gibi..Onlarda baharı coşku ile karşılıyorlar..Bu resimleri şu an yağmurun peşine açan güneşte çektim atıyorum,bahar böyle işte dakikasında değişiyor  havanın durumu:))
   Diğer resimleri de tekrar çekeyim diye bir geçirdim içimden ama onların kısmeti buluttan ve yağmurdan yanaymış diye vazgeçip öyle yayınlıyorum:)))


                          Buda  çok değer verdiğim sevgili arkadaşım Nuray'ın  sofrası...
             
       Salı günü tatilden faydalanarak kızları da alıp bir arkadaşımla Nuray arkadaşımın bebişini Kerem Efe'sini görmeye gittik.
      Arkadaşım kahvaltılık lezzetlerin yanında  yöresel yemeklerimizden keşkek ve gasefe ile ağırladı bizi.Bir kezde buradan ellerine sağlık diyorum, bebişi ile ona zahmetler verdik..Bebeğine sağlıklı analı babalı ,uzun ömürler diliyorum.
      Yöresel lezzetlerimizin tariflerini ,daha önceden  taslaklarım da yayınlamayı bekledikleri için tarif vermeden geçiyorum,ilerleyen günlerde sizlerle bu tarifleri buluşturacağım inşallah...
               Hepinizi  huzurla,dolu dolu yaşayabileceğiniz mutluluk dolu günler dileklerim  ve kucak dolusu sevgilerimle bırakıyorum...
                             HOŞÇA KALIN...
                                                    

24 yorum:

  1. Ne keyifli bir yazı olmuş ablacım, içim kaynadı :) Öncelikle kitap tercihin çok güzel, ben bir solukta okumuştum İskender'i... Arkadaşının bebişine de uzun ve hayırlı ömür versin Rabbim inşallah :) kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. çiçeklerin harika..ayrıca sofrada çok güzel ay ben orada helva görüyorum çok ama çok severim babaannem çok güzel yapar sıcak sıcak yerim ohh unun kokusu geldi sanki..ellerine sağlık arkadaşının..

    YanıtlaSil
  3. BAHAR BAHARR,DOLDUN EVİME BİRİNCİMM:)
    MİSSLER GİBİ.
    ÖPÜYORUM CANIM.
    SEVGİLER...

    BEBİŞE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜR DİLEĞİMLE:)

    YanıtlaSil
  4. bahçen ve çiçeklerin harika insanın içi açılıyor ve imreniyorum :) arkadaşının da ellerine sağlık sizlere de afiyetler olsun. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. bahçede yemek lerde harika görünüyor,ama en çok bahçede kaldım ben hep istemişimdir bir bahçem olsun ama kaldık bu beton yığınlarının arasında:(
    arkadaşının eline sağlık..

    YanıtlaSil
  6. keyifle okudum .kaleminize yüreğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  7. Canım ne güzel fotograflar çekmişsin. Hele yağmur fotografına bayıldım. Çok romantik. Çok beğendim :) Aynı şehirde olsak kahveye ben de yanındaydım şimdi :)

    YanıtlaSil
  8. bahçeleri yeşillikleri bende çok severim orda kahve ve kitapta çok keyiflidir eminim yağmurda olsa içimiz açıldı sayende..
    Kahvaltı sofrasıda çok güzel görünüyo peynirler hariç ben peyniri hiç sevmem...Bebeğede hayırlı güzel bir ömür diliyorum...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  9. harika görüntüler ve harika bir yazı...
    baharın verdiği o müthiş enerji ve moral hiç bitmese değil mi :))
    masada yeralan lezzetlere ise hiç değinmeyeceğim
    sadece kıskandığımı söylemek istiyorum :))

    YanıtlaSil
  10. Herşey güzel ama o ağaç hem ilginç hem de nadir :)
    Ellerine gönlüne sağlık ablacım..sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. keyifle okudum yazını, çiçekler içimi açtı :)japon elması nasıl bişey görmedim hiç,birde gasefe'yi merak ettim tarifini bekliyorum,birde helvanın süslemesi annemim helvalarını anımsattı oda böyle kaşık ucuyla süsler helvayı :) nuray hanımın ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  12. Yağmuru seyrederken kahve keyfi gibisi yok.
    Lalelere bittim,harikalar.
    Arkadaşın güzel ağırlamış sizleri,ellerine sağlık.
    Sevgiler canım:)

    YanıtlaSil
  13. Her şey çok güzel canım paylaşan gönlüne sağlık :)
    selamlar olsun...kaç tane salavat çektin sormaya geldim sayıda değişiklik varmı haber verirsen sevinirim,sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Ççekler harika helede elmaya bayıldım:)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. Her telden ne de güzel yazmışsınız.Kitap,kahve,doğa ,arkadaş ve bebek ziyareti...hepsi hayatımızda bir bütün.İskender ,Elif Şafak'ın bence sıkı güzel kitaplarından 2.si.Bir solukta okumuştum ve enteresan bitmişti.
    Sofra harika olmuş arkadaşınızın ellerine sağlık, size de keyifli haftasonları.

    YanıtlaSil
  16. Canım,
    her gün gördüğün o güzelliklerin seni nasıl da enerjiyle doldurduğunu tahmin edebiliyorum. Ne mutlu yeşillikleri görenlere. sayende gözüm gönlüm açıldı.
    Arkadaşının ellerine sağlık. Çok güzel bir sofra olmuş. Kuzusuna da Allah sağlıklı ve huzurlu büyümek nasip etsin.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  17. Ben de okurken çok keyif aldım.Her günün bahar güzelliğinde geçsin.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  18. çiçekler çok güzeller .
    İskender ' i severek okumuştum . Sana da keyifli okumalar canım , mutlu haftasonları .

    YanıtlaSil
  19. yağmurun güzelliği, bahçenin ,çiçeklerin ve ardından bu güzel masa beni benden aldı:))desem yeridir canım ,emeklerine sağlık nuray hanımında ellerine sağlık harika ikramlıklar hazırlamış,hepinize afiyet şekerler olsun, minik meleği analı babalı büyüsün inş ALLAH hayırlı sağlıklı uzunn ömürler versin dilerim,selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  20. Son günlerde yorumlarla ilgili bir sorun yaşıyorum Birincim :( yorum yapıyorum gelip bakıyorum, yok :(

    Çok keyif alarak, içinde her şeyi olduğu bu yazıyı okudum. Bahçen harika, yemekler nefis ne diyebilirimki bu fotoğrafların üzerine. Ellerine sağlık arkadaşının.

    Fakat o kahve-kitap ikilisi harika görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı'cım ben ziyaretime gelmemeni nete girmediğine bağlamıştım..Gelen yorumunu yayınladım,sorun senin sitende olabilir.Bir önceki postunda ben sitene girmeyi defalarca denedim 1 gün sonra girebildim.Bu blog kaldırıldı diye yazı geliyordu.O zaman kendim giremiyorum diye düşündüm..Şimdi sen böyle deyince bir sorun olduğunu düşünüyorum.Başka yerlerde de mi yorumun yok inşallah bu devam etmez..İskender'i okumadıysan okumanı tavsiye ediyorum,bir solukta okunacak bir kitap:))

      Sil
  21. Bahçe, çiçekler nefis baharın hali başka ama ben sofrada takıldım kaldım arkadaşının ellerine sağlık sizlere de afiyetler olsun. Bebişe de sağlıklı uzun ömürler dilerim.

    YanıtlaSil
  22. merhaba canım,bloguma bekliyorum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  23. Sevgili arkadaşlarım,hoş geldiniz.Yazdığınız güzel yorumlar, arkadaşım ve benim adıma bıraktığınız içten dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor,gönülden kucaklıyorum..Selamlar,sevgiler:))

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...