MALZEMELER:
2 adet kuru soğan,
1 tatlı kaşığı tuz,
1 tatlı kaşığı pul biber,
1 tatlı kaşığı sumak,
2 yaprak marul,
4-5 dal maydanoz,
1 yemek kaşığı zeytinyağı,
1 limonun suyu
YAPILIŞI:
Soğanlar piyazlık doğranır acısının gitmesi için yıkanır suyu süzdükten sonra tuz,pul biber ve sumakla ovulur.Marul ve maydanoz yıkanıp küçük doğranarak ilave edildikten sonra zeytinyağı ve limon suyu karıştırılarak servis yapılır.
Ben istavrit tavanın yanına yaptığım soğan salatasının resmini paylaşıyorum.Bol vitaminli soğan salatası et ve balık yemeklerinizin yanında nefis olacaktır.Afiyet olsun.
İstavrit tava tarifim için BURAYA
Diğer balık tariflerim içinse BURAYA bakabilirsiniz.
Soğan salatasını çok severim Birincim ama ben sadece limon yağ ekliyordum. Artık böyle yapıcam nefis görünüyor ellerine sağlık :)
YanıtlaSilBlogunda sorun çözüldümü? inşallah bir sorun yoktur artık.
Ellerine sağlık çok sevdiğim bir salatadır.. Nasılsın ? Allah yar ve yardımcın olsun :)
YanıtlaSil