BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

8 Mayıs 2014 Perşembe

BLOGCANLARLA BULUŞTUK:))

Günaydın:)Hayırlı sabahlar sevgili okurlarım,sayfama hoşgeldiniz.
Blogumu açtığımda hiç aklıma gelmedi bloguma bu kadar gönül vereceğim ve blogum dolayısı ile güzel insanlarla tanışacağım diye .Yemek sohbetleri blogunun sahibesi sevgili Yağmur'un İstanbul'dan ilimize gelmesi ile Erzincan'lı blog yazarları bir araya geldik.Blogum dolayısı ile Yağmur'u tanıdım BURADA bahsetmiştim ilk tanışmamızdan ama o kadar içten,doğal,samimi ve iyi niyetli ki yıllardır tanıyormuşum gibi sevdim kendisini. pembemutfakonlugu blog sahibesi arkadaşım Beste'yle ne yazık ki görüşemedik biz biraz erken ayrıldık o biraz gecikti :( 3prenses blogunun sahibesi sevgili  İlkay ,tatesal blogunun sahibesi sevgili Tülin,tulinhobievi sahibesi sevgili Tülin ile Kahvehanda hoş sohbetler eşliğinde kahvelerimizi yudumlarken birçok ortak yönlerimiz olduğunu anladık.hunerlieller Hülya Hanım'ı andık  inşallah birdaha ki sefere oda katılabilir bizlere...







Sevgili Tateşal arkadaşım zahmet etmiş bizlere kuru kayısı tabağı  hazırlamış kahvelerimizi yudumlarken atıştırdık.Ayrıca hepimize peçete dekupajı ile sabunlar süslemiş.Kızımda bizimle birlikteydi,Tateşal Tülin'cim onada sürpriz küpe hediye etti,kendisi yapmış ince düşünceli arkadaşıma bir kezde buradan teşekkür ediyorum.




  Böyle günleri daha sık tekrarlamak dileklerimle siz sevgili okurlarıma ve blog arkadaşlarıma selam ve sevgilerimi gönderiyorum,HOŞÇA KALIN:))

19 yorum:

  1. Ne iyi olmuş senide görmüş oldum Birsencim ,darısı diğer buluşmalarınızın başına sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meltem daha önceki buluşmamızdada yandan çekilmiş bir fotoğrafım var bu ilk fotoğrafım diyebilirim:)İnşallah bir gün seninle tanışma fırsatımda olur,sevgiler..

      Sil
    2. Birsencim nerelerdesin sen bir şey yayınlamayınca bende eski postlara yorum bırakayım dedim canım geçmişte olsa anneler günün kutlu olsun ve inşallah bir gün tanışabiliriz çok çok sevgiler.

      Sil
    3. İnşallah, kızım Ankara'da okuyor mutlaka yolum düşer tanışırız kısmet olursa..Bende senin anneler gününü kutlarım canım,nerede ise bir haftadır nete girmedim biraz yoğun tempolu günler geçiriyorum bu aralar bloguma vakit ayıramadım.Samimiyetine ,içtenlikle merak etmene memnun oldum.Bendende kucak dolusu sevgiler,selamlar..

      Sil
  2. Canım bayılıyorum böyle buluşmalara harika dostluklar kurduk daim olsun,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim evet harika dostluklar kurduk,seninlede birgün inşallah kahve içme fırsatımız olur,sevgiler..

      Sil
  3. Birsencim gerçekten çok güzeldi ve ara sıra tekrarlayalım bunu...benim için yazdığın güzel sözlere teşekkür ederim...az önce baktım yorumuna ve mail attım ama geç kaldım sanırım olmazsa ilave edersin,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülin'cim inşallah tekrarlarız bende çok isterim.Rica ederim,ben teşekkür ederim.İlave ettim,sağol selam ve sevgiler...

      Sil
  4. Ne keyifli bir gün olmuş. Tülin hanımın hediyeleri de çok güzel. Zarif arkadaşımızın ellerine sağlık.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle ablacım,sizinlede bir gün kısmet olur inşallah görüşürüz,bendende sevgiler..

      Sil
    2. Teşekkürler Birgül Hanım...

      Sil
  5. çok güzeldi gerçekten.sık sık görüşücez artık:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel yapmışınız bravo size

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meryem'cim bir daha ki buluşmaya çık gel 4-5 saatlik bir yoldasın:)Sevgiler..

      Sil
  7. Canım ablacım, Erzincan'a gelirken büyük heyecanlarla geliyorum. Çünkü blogger dostlarım var artık. Elhamdülilllah. Gönüller bir ve iyi niyet olunca her yer cennet oluyor insana sanki. Bu özel günde öyle oldu çok şükür. Bir araya gelip sohbet etme imkanı bulduğum için çok teşekkür ederim. :) Tekrar görüşmek üzere, sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım,samimi yorumun için asıl ben teşekkür ederim. Kalplerimiz karşılıklı bende aynen senin gibi düşünüyorum.Görüşmek üzere,selam ve sevgiler:))

      Sil
  8. Süper bir gün olmuş dostlar sağolsun

    YanıtlaSil
  9. Selamlar hayırlı ramazanlar sanada birsen hanım .Dosdlugunuz daim olsun hepinizde sıcakkanlı samimi arkadaşlarsınız .Facede bu sayfamda ramazan etkinligi düzenledim katılmak istersen buyur o güzel yemeklerinle

    Çorum Kargı Köyleri Yöresel Yemek ve Geleneksel Etkinlikleri blogumda linki var

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...