Fırın tepsimize yağlı kağıt sererek,2 çay bardağı süt ve 1 çay bardağı sıvı yağı bir kasede karıştırarak , hazır baklavalık yufkaların(800 gr lık) 3 er 3 er aralarına sürülerek yufka yarı oluncaya kadar bu işleme devam edilir.Daha sonra sucuk ve kaşar dilimleri ara ara yerleştirilir.Kalan yufkalar aynı işlemle serilir.En üstüne 1 yumurta sürülür,çörek otu serpilir.Dilimlenir,dilimlerken her dilime sucuk ve kaşar dilimi gelmesine dikkat edilir.
AFİYET OLSUN..
ne hoş fikir kuzum bu:)
YanıtlaSilellerine sağlık..
afiyetle kalasın..
valla pek pratik görünüyor..ama sanki çok uğraşmışsın gibi de bir havası var.. süper..
YanıtlaSilcanım merhaba,
YanıtlaSilyorumuna cevap vermeye geldim,banada aynı sorun noluyor bir kaç blogcu arkadaşımda tesadüfen görüyorum yazılarının çoğunu ama denemek için geçen gün iki tanesini silip yenden izlemeye aldım şu an düzgün çalışıyor görebiliyorum kontrol panelimde kayıtlarını,istersen send ebeni izleyiciler kısmından benim bloguma gelip izlemeden ayrılıp sonra tekrar izlemeye alabilirsin denemek için gene olmazsa bilmiyorumki ne yapabiliriz..yorum görünmeme konusuna gelince inanki gelen yorumlarını yayınlıyorum yorumlarım onaylı zaten,bi bakayım en son ne zaman yorum bırakmışsın,en son 20 ocakta yorum bırakmışsın bende yayınlayıp cevaplamışlım burdan bakabilirsin http://gelibolu17.blogspot.com/2012/01/yasin-i-serif-okumaya-devam-ediyoruz.html?showComment=1327010782027#c2698059910174783811
başkada yorumun yok onay bekleyenlerdede yoktu,google amcanın azizliğine uğradın sanırım...selamlar
pizzalarında pek güzeller ellerine sağlık..sevgiler :)
YanıtlaSilÇok basit ve lezzetli bir tarif. Akşama şöyle pratik ne yapsam diye düşünüyordum. Buldum :) Çok teşekkürler canım.
YanıtlaSilCanım tarifin yayınlandı.katılımınızdan dolayı çok tşk ederim.O güzel tariflerinizle desteklerinizi bekliyorum sevgiler
YanıtlaSilalternatif güzel bir tarif olmuş ,ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilBayıldım ben bu dilim pizzalara,ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilSevgilerimle..
Ye beni diye bagiriyor adeta... ellerinize saglik..:))
YanıtlaSilellerine sağlık baklavalık yufkayı bende çok kullanıyorum çok güzel oluyor mis gibi :))
YanıtlaSilcanım, çok pratik ama bir o kadar da lezzetli duruyor, evlenince kısmetse bu oldukça işime yarar bir tarif olacak bence ;) ellerine sağlık, sevgiler :)
YanıtlaSilHarika fikir elinize saglik olsun..
YanıtlaSilHem hazir hem kolay daha ne lazim..
Nasıl geliyor aklına bu fikirler..gerçekten harikasın..
YanıtlaSilSevgiler canım.
Çok pratik ve lezzetli, ellerinize sağlık
YanıtlaSilÇok güzel çıtır çıtır görünüyorlar.Ellerine sağlık.Sevgiler:)
YanıtlaSilharika bir tarif olmuş ellerine emeklerine sağlık...
YanıtlaSilne kadar pratık bır pızza olmuş,en kısa zamnda denemeyı dusunuyorum :)
YanıtlaSilÇok güzel fikir ve tarif.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım..
Hiç aklıma gelmemişti ben bu fikri geliştirmem lazım çok hoşuma gitti.
YanıtlaSilAllah Razı Olsun. Sevgiler canım..
Canım şimdi bitirdik. 5 dilim yedim :) 10 dakikada hazırladım. Hemencik pişti. Yanında çayla gerçekten çok hoş oldu. Tadı da pizzaya benziyor aynen yazdığın gibi. Tekrar teşekkür ederiz ailecek :)
YanıtlaSilhmmm bir tabak aldim kaciyorum
YanıtlaSilpsst....
:-)))
ellerine saglik....
tarifide not ettim hic denemedim cünkü :-))
Ne guzel yahuu.. Yarin yapicam, kesin... Bu arada merhaba:))
YanıtlaSilBiranne-birbebek@blogspot.com
Birincim çok sevdim bu tarifi, yarın yapıcam çok tskler :)
YanıtlaSil