Hayırlı sabahlar sevgili okurlarım.
Bayram tatili sonrası nefis bir tarifle karşılamak istedim sizleri...
Kahvaltıda asla hayır denilmeyecek bir lezzet fırında patates.Taslaklarda 3 aydır bekleyen fotoğrafı ile bugüne kısmet oldu yayınlamak.Fırında patates bu haliyle hafif ve doyurucu ayrıca görseli hoş bir sunum oluyor.
Ben mevsiminde taze patateslerin küçüklerini kullanmıştım,kabuklarını hiç soymadan sert sebzeleri yıkamak için kullandığım fırça ile güzelce fırçalayarak yıkadıktan sonra patatesleri az suyla 7-8 dakika kaynattıktan sonra fırın tepsisine alıp üzerine bardakla bastırarak yassılaştırıp zeytinyağı,kekik,tuz,pul biber,karabiber serpiştirip fırınlıyorum.20-25 dakika yeterli oluyor..Balık,et,mantar yada tavuk yemeklerinizin yanına garnitür olarak da yapabilirsiniz.Afiyet olsun.
Hayatınızda ki her şeyin gönlünüze göre hayırlısı ise olması dileklerimle...HOŞÇA KALIN:))
Çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık Birsen :)
YanıtlaSilEllerinize sağlık :) Çok lezzetli gözüküyor..
YanıtlaSilOff görüntüye bakın muhteşem, ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilEmimin çok lezzetli olmuştur.Yemiş kadar oldum.Eline sağlık Birsen
YanıtlaSilBirsen kahvaltıya süper, çok severim patatesi.Ellerine sağlık..
YanıtlaSilEllerine sağlık. Çok güzel görünüyor.
YanıtlaSilSevgiyle kal.
Bardakla bastırmak güzel bir fikir, dediğiniz gibi garnitür olarakda tek başınada çok nefis oluyor. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilnefis görünüyor. tam tatil kahvaltısı için ellerine sağlık.
YanıtlaSiltaze patates ve kabuklarıyla müthiş oluyor.. ellerinize sağlık.
YanıtlaSilOhhh nefis olmuştur . Ellerinize sağlık
YanıtlaSil