BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

3 Mart 2012 Cumartesi

TAVUK BAGET .....

 
Herkese mutlu,huzurla geçirebileceğiniz bir hafta sonu dileyerek hazırlaması kolay oldukça pratik tavuk baget tarifime geçiyorum.

 
  Açılmış olarak aldığımız bagetleri yıkayıp suyu süzdükten sonra pul biber , ve kekiğe bulayarak az tuz ekleyip  ısıttığımız teflon tavada 5er dakika arkalı önlü çevirerek (derili ise bagetler hiç yağ koymadan) kızartıyoruz.Derisiz aldıysanız 1 yemek kaşığı yağ koyabilirsiniz ya da tam ızgara tadı olsun diyorsanız hiç yağ koymadan kısık ateşte pişirin.(Kısık ateşte kızartırsak etin daha iyi pişmesini sağlarız.)15 dakika içinde hazırlayarak sofraya getirebileceğimiz bir yemek.Üzerine dökülen baharatlar bagetleri  kızartınca çıtır çıtır olmasını sağlıyor.
          AFİYET OLSUN..

22 yorum:

  1. şu tavuk iyi ki var.hem pratik hem leziz.

    ellerine emeklerine sağlık.

    Not. mümkünse blogda çalan şarkıyı otomatik olarak çalmasını değiştirebilir misin..

    YanıtlaSil
  2. iştahım nasıl açıldı..
    ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de böyle tercih ediyorum,çok pratik ve ev halkı bayılıyor.Ellerine sağlık canım,sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Izgara tavugu bende ozledim havalar soguk mangalda yakamiyorum..Ellerine saglik ablacim uzun sure bakamadim dayanamam tavuga :)

    YanıtlaSil
  5. eline sağlık canım tavuk hem çabuk pişen hem leziz olmasından dolayı bizdede çok tercih edilir
    kanatlarıda böyle senin yaptığın gibi yaparım nefis oluor
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Afiyet olsun , eline sağlık , çok leziz . Mutlu haftasonları .

    YanıtlaSil
  7. http://degmesinyagliboya.blogspot.com/2012/02/bloga-autoplay-muzik-nasl-eklenir.html

    Burdaki resimlere bakarak yap ablacım sen otomatik çalmayı değil diğer seçeneği seç..zorlanırsan dön bana

    YanıtlaSil
  8. ellerine sağlık canım benim eşimde hem tavuk hem et yemeklerini çok sever böyle farklı tavuk tarifi görünce atlıyorum hiç su falan koymuyoruz dimi kısık ateşte kendi kendine pişiyor öyle mi

    YanıtlaSil
  9. Çok pratik olmuş, bayıldım.

    YanıtlaSil
  10. çok pratik olmuş ellerine sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Canım,
    ellerine sağlık. Nefis görünüyor. Sofrayı hazırlayana kadar miss gibi bir lezzet ve sıcacık olarak sunmak, harika.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  12. Çok pratik ve lezzetli bir tarif.Hele kekiğin kokusu baharatların içinde en sevdiğimdir.Ellerine sağlık.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  13. Canim ellerine saglik afiyetler olsun

    YanıtlaSil
  14. harika görünüyor harika...
    tavuk bayılırım her türlüsüne :))
    ellerinize sağlık...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. ellerine sağlık canım
    mmmm harika olmuş
    muhabbetle kal
    :)))

    YanıtlaSil
  16. Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar ben kekik,pul biber biraz da yoğurt la terbiye ediyorum yumuşacık oluyor

    YanıtlaSil
  17. canim harika olmus :-)))

    ellerine saglikk

    YanıtlaSil
  18. bizim için pratik olabilir ama bilmeyenler vardır ellerine emeklerine sağlık...

    YanıtlaSil
  19. Birincim en çok tükettiğimiz şey tavuk zaten. Haliyle değişik tarifler almak iyi oluyor. Ellerine saglık :)

    YanıtlaSil
  20. ellerıne sağlık canım cok guzel olmus

    YanıtlaSil
  21. Sık sık yapıyorum ben de eline sağlık canım. Gerçi tavuklara hormonu basıyorlar, yemeyin diyorlar ama yiyecek bir şey kalmadı sonunda. Doğal olna ne kaldı ki ? Öpüyorum canım :)

    YanıtlaSil
  22. Tavugu cok severim bu görüntü nefis olmus dogrusu eminim tadida öyledir

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...