Herkese mutlu,huzurla geçirebileceğiniz bir hafta sonu dileyerek hazırlaması kolay oldukça pratik tavuk baget tarifime geçiyorum.
Açılmış olarak aldığımız bagetleri yıkayıp suyu süzdükten sonra pul biber , ve kekiğe bulayarak az tuz ekleyip ısıttığımız teflon tavada 5er dakika arkalı önlü çevirerek (derili ise bagetler hiç yağ koymadan) kızartıyoruz.Derisiz aldıysanız 1 yemek kaşığı yağ koyabilirsiniz ya da tam ızgara tadı olsun diyorsanız hiç yağ koymadan kısık ateşte pişirin.(Kısık ateşte kızartırsak etin daha iyi pişmesini sağlarız.)15 dakika içinde hazırlayarak sofraya getirebileceğimiz bir yemek.Üzerine dökülen baharatlar bagetleri kızartınca çıtır çıtır olmasını sağlıyor.
AFİYET OLSUN..
şu tavuk iyi ki var.hem pratik hem leziz.
YanıtlaSilellerine emeklerine sağlık.
Not. mümkünse blogda çalan şarkıyı otomatik olarak çalmasını değiştirebilir misin..
iştahım nasıl açıldı..
YanıtlaSilellerine sağlık :)
Ben de böyle tercih ediyorum,çok pratik ve ev halkı bayılıyor.Ellerine sağlık canım,sevgiler.
YanıtlaSilIzgara tavugu bende ozledim havalar soguk mangalda yakamiyorum..Ellerine saglik ablacim uzun sure bakamadim dayanamam tavuga :)
YanıtlaSileline sağlık canım tavuk hem çabuk pişen hem leziz olmasından dolayı bizdede çok tercih edilir
YanıtlaSilkanatlarıda böyle senin yaptığın gibi yaparım nefis oluor
sevgiler
Afiyet olsun , eline sağlık , çok leziz . Mutlu haftasonları .
YanıtlaSilhttp://degmesinyagliboya.blogspot.com/2012/02/bloga-autoplay-muzik-nasl-eklenir.html
YanıtlaSilBurdaki resimlere bakarak yap ablacım sen otomatik çalmayı değil diğer seçeneği seç..zorlanırsan dön bana
ellerine sağlık canım benim eşimde hem tavuk hem et yemeklerini çok sever böyle farklı tavuk tarifi görünce atlıyorum hiç su falan koymuyoruz dimi kısık ateşte kendi kendine pişiyor öyle mi
YanıtlaSilÇok pratik olmuş, bayıldım.
YanıtlaSilçok pratik olmuş ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor. Sofrayı hazırlayana kadar miss gibi bir lezzet ve sıcacık olarak sunmak, harika.
Sevgiyle kal.
Çok pratik ve lezzetli bir tarif.Hele kekiğin kokusu baharatların içinde en sevdiğimdir.Ellerine sağlık.Sevgiler:)
YanıtlaSilCanim ellerine saglik afiyetler olsun
YanıtlaSilharika görünüyor harika...
YanıtlaSiltavuk bayılırım her türlüsüne :))
ellerinize sağlık...
sevgiler...
ellerine sağlık canım
YanıtlaSilmmmm harika olmuş
muhabbetle kal
:)))
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar ben kekik,pul biber biraz da yoğurt la terbiye ediyorum yumuşacık oluyor
YanıtlaSilcanim harika olmus :-)))
YanıtlaSilellerine saglikk
bizim için pratik olabilir ama bilmeyenler vardır ellerine emeklerine sağlık...
YanıtlaSilBirincim en çok tükettiğimiz şey tavuk zaten. Haliyle değişik tarifler almak iyi oluyor. Ellerine saglık :)
YanıtlaSilellerıne sağlık canım cok guzel olmus
YanıtlaSilSık sık yapıyorum ben de eline sağlık canım. Gerçi tavuklara hormonu basıyorlar, yemeyin diyorlar ama yiyecek bir şey kalmadı sonunda. Doğal olna ne kaldı ki ? Öpüyorum canım :)
YanıtlaSilTavugu cok severim bu görüntü nefis olmus dogrusu eminim tadida öyledir
YanıtlaSil