BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

6 Haziran 2013 Perşembe

SACDA KEFAL

Hayırlı günler,gününüz aydın olsun..




Bir balık bu kadar mı lezzetli olur:)
Resimler her şeyi anlatıyor zaten değil mi:)
Kefal balığı temizlenerek,derisi soyulup dilimlenir. Sarımsak,kekik,pul biber,limon suyu ve tuz ile harmanlanarak sacda 1 bardak zeytin yağında kızartılır.Yanında bol salata ile servis yapılır.
Bizimkiler makarna ve balığın lezzetini buluşturmayı pek severler ben az da makarna yaptım balığın yanına.Afiyet olsun..


Diğer balık yemeklerimi görmek isterseniz BURAYA bakabilirsiniz.


                          Güzel,sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..HOŞÇA KALIN:))

7 yorum:

  1. balık yenmez mi ama başkası yapıcak ben yiycem :) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. oyy çok güzel olmuş hiç böyle denemedim balığı ilk fırsatta deniyeceğim,ellerine sağlık canım, afiyet olsunn :) Selamlar

    YanıtlaSil
  3. offff.nefis nefisss.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. çok lezzetli gözüküyor ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  5. İyiki annem görmüyor bu fotoğrafları :) bayılıyor balığa Birincim. Ellerine sağlık cidden nefis görünüyor...

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık balık sevilmezmi hımm

    YanıtlaSil
  7. Canım,
    ellerine sağlık. Nefis görünüyor. Miss. Fotoğraflar da süper çıkmış.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...