Hayırlı günler,gününüz aydın olsun..
Bir balık bu kadar mı lezzetli olur:)
Resimler her şeyi anlatıyor zaten değil mi:)
Kefal balığı temizlenerek,derisi soyulup dilimlenir. Sarımsak,kekik,pul biber,limon suyu ve tuz ile harmanlanarak sacda 1 bardak zeytin yağında kızartılır.Yanında bol salata ile servis yapılır.
Bizimkiler makarna ve balığın lezzetini buluşturmayı pek severler ben az da makarna yaptım balığın yanına.Afiyet olsun..
Diğer balık yemeklerimi görmek isterseniz BURAYA bakabilirsiniz.
Güzel,sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum..HOŞÇA KALIN:))
balık yenmez mi ama başkası yapıcak ben yiycem :) ellerine sağlık
YanıtlaSiloyy çok güzel olmuş hiç böyle denemedim balığı ilk fırsatta deniyeceğim,ellerine sağlık canım, afiyet olsunn :) Selamlar
YanıtlaSiloffff.nefis nefisss.ellerine sağlık.
YanıtlaSilçok lezzetli gözüküyor ellerine sağlık.
YanıtlaSilİyiki annem görmüyor bu fotoğrafları :) bayılıyor balığa Birincim. Ellerine sağlık cidden nefis görünüyor...
YanıtlaSilellerine sağlık balık sevilmezmi hımm
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor. Miss. Fotoğraflar da süper çıkmış.
Sevgiyle kal.