YAPILIŞI:Yeşil fasulye temiz yıkandıktan sonra civil şeklinde doğranarak üzerine çıkacak miktarda su ilavesi ile kaynatılır,pişmesine yakın pilavlık bulgur ilave edilerek kısık ateşte yaklaşık 10 dakika daha pişmeye bırakılır.Bulgurlar suyu çekinceye kadar pişirildikten sonra ayrı bir tavada tereyağı eritilir iyice dağladıktan sonra pilava dökülerek karıştırılır.10 dakika kadar tencerenin kapağı açılmadan demlendirilir ve servis edilirken üzerine tekrar tereyağı ve 2 diş sarımsak ezilip az sulandırılarak dökülür.Afiyet olsun..
tabağı alıp kaçabilirmiyim ellerinize sağlık sevgiler.
YanıtlaSilbulgur ,fasulye valla vitamın deposu harıka ıkı lezzet bır arada,ellerıne sağlık canım
YanıtlaSildeğişik ve güzel olmuş ellerine sağlık
YanıtlaSilEllerine sağlık değişik bir lezzet denemek lazım.
YanıtlaSilHayırlı cumalar..