Eğer ağır olmaz diyorsanız bu börekleri yağda kızartarak ta tüketebilirsiniz.Fakat o zaman yufkaların arasına sadece süt sürmeliyiz.Her iki haliyle de gerek kahvaltı sofralarına gerekse gün sofralarına yakışır çıtır çıtır bir börek oluyor...
BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..
30 Kasım 2011 Çarşamba
MUSKA BÖREĞİ..
Eğer ağır olmaz diyorsanız bu börekleri yağda kızartarak ta tüketebilirsiniz.Fakat o zaman yufkaların arasına sadece süt sürmeliyiz.Her iki haliyle de gerek kahvaltı sofralarına gerekse gün sofralarına yakışır çıtır çıtır bir börek oluyor...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)

kızartması da çok güzel olur ama fırında gerçekden hafif ve sağlıklı:) ellerine sağlık...
YanıtlaSilSusamlı çıtır çıtır,harika görünüyor:)
YanıtlaSilçıtırtısını hissettim resmen canım...
YanıtlaSilellerine sağlık...
harika görünüyor...
sevgilerimle..
:))
canım benım enfes gorunuyor tatlıları gec tuzlular ve ekşi benım favorılerımdır ellerıne sağlık tabagıma kocaman bır porsıyon alıyorum,sevgiler..
YanıtlaSilHarika görünüyor.Ellerine sağlık.Nefis olmuş.
YanıtlaSiliç harcı bol bir börek olmuş ellerinize sğlık; sizi takip edeceğim selamlar:)
YanıtlaSilellerine sağlık canım lezzetli bir börek olmuş sevgiler:)
YanıtlaSilMerhabaaa! ellerinize sağlık, çok güzeller!:) bloğunuz da öyle, çok beğendim ve takipçinizim. ben de sizi beklerim bloğuma, sevgiler..:)
YanıtlaSilwww.LensMarket.Com
merhabalar:))
YanıtlaSilbu bloğu yeni keşfettim iyiki geldim:)
harikasın canım kutluyorum seni böreklerinde nefis görünüyorlar:)
Bayılırım bu böreğe nefis olmuş ellerine sağlık canım afiyetler olsun.
YanıtlaSilİşte bunu sık sık yaparım ve çok severim :) ellerinize saglık..
YanıtlaSilOğlunun dedigi " birincisin " ;) harika bir tarif ellerine yuregine saglik ...
YanıtlaSilBu arada boyle dolu dolu emek verilmiş bir blogu izlemedeyim ... Sevgiler...
YanıtlaSilMuska böreğini çok sever ve yaparım,tabii ki fırında.Ama süt koymazdım, bir daha ki sefere sütlü yapayım.Elinize sağlık
YanıtlaSil