BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

8 Ağustos 2012 Çarşamba

İFTAR MENÜLERİ- 20-


Ramazan-ı Şerif 20. Günü İftar Menü Önerisi:
Patates Çorbası
Salata,
Izgara Köfte,
Fırın Sütlaç
                                               
                                     IZGARA KÖFTE

               MALZEMELER ve YAPILIŞI:
1 kg az yağlı kıyma,
tuz,pul biber,karar biber yoğrularak.Parçalar koparılıp,yassılaştırılır.Yanında biber ve domateste ızgara yapılabilir.Odun ateşi köze dönüşünce ızgaraya dizilen köfte ve sebzeler pişirilir.İsterseniz fırın tepsisine yağlı kağıt sererek veya fırın ızgarasının altına tepsi koyup(köftelerin yağı akacağı için) ızgaraya köfteleri dizerek de pişirebilirsiniz.
               
                                            HAYIRLI İFTARLAR,AFİYET OLSUN:))

5 yorum:

  1. canim günaydin hayirli ramazanlar .Ellerine emeklerine saglik sofrandan bereketin hic eksilmesin .

    YanıtlaSil
  2. ızgaranın kokusunu duyduğum an, bittiğim andır :))olsada yesem şimdi :))ellerine sağlık canım arkadaşım..

    YanıtlaSil
  3. Oy oy oy bu gün mönüde şefimiz B. ızgara köfte yapmış oy oy oy bayrama 10 gün kaldı iftara 5 buçuk saat ellerine sağlık ablacım!!

    YanıtlaSil
  4. ızgara köfte ve sütlaçtan istiyorum...
    banane ben anlamam...
    istiyorum...
    hakkımı sakla :))
    elleirne sağlık canım...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Izgara köfte her şartta, her durumda, herkesin sevdiği bir yemek. İyi ki paylaşmışsınız. Güllaç zaten benim için özel bir yeri var. Sadece ramazanda değil her mevsim yemek istiyorum. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...