GÜNAYDIN:))
Uzun bir aradan sonra hepinize merhaba:))
Mail ve yorumla beni merak eden soran arkadaşlarıma buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.Çok şükür daha iyiyim.İnşallah bir daha bu kadar uzak kalmam sizlerden ve blogumdan diyerek kahvaltıya kızarttığım Hellim peyniri tarifime geçiyorum.
KIZARMIŞ HELLİM PEYNİRİ:
Orta ısıda 3-4 dakika kızartarak ters yüzlerini çevirip,2-3 dakika daha kızartma işlemine devam edelim.Peynirler önce bir eriyip dağılacakmış gibi görünse de kızarana dek toparlıyor panik yapmayın:)
Kızaran peynir dilimlerini servis tabağına alarak kırmızı toz biber,karabiber ve kuru nane serperek damak tadınıza göre süsleyin.Afiyet olsun.
Hayatınızdaki her şey gönlünüze göre olsun ama önce sağlık olsun ..
HOŞÇA KALIN:))
Çok sevıyoruz bizlerde bu peynırı,sabah sabah çok ıyı geldi.ellerıne saglık canım.
YanıtlaSilGünaydın canım..Seneler önce bu peynir marketlerde yoktu eşim her Kıbrıs'a gittiğinde getirirdi paket paket..Bayılırımmmmmm..Çok lezzetli olur.Ben de severek yaparım sadece ben yağ koymadan yapıyorum..Öpüyorum seni..Sevgiler..
YanıtlaSilellerine sağlık canım hellim peynirini hiç denemedim inş bir gün denerim
YanıtlaSilBen de çok severim kızarmış hellim peynirini. Bu arada geçmiş olsun. Ben de bugünlerde hep doktora gidip geldiğim için bloglara uğrayamadım ancak yayın paylaşabildim. Atlamışım kusura bakma. Sevgiler.
YanıtlaSilAilece bayiliriz kendisine ellerine saglik ablacim..full yagli full lezzetli bir sey bu..canim cekti :)
YanıtlaSilHayirli sabahlar ola :)
Birincim ben bilmiyordum hasta olduğunu. Neyse geçmiş ama çok şükür. Şimdi iyi olmana çok sevindim :) Peynir kızartmasını ben de çok yaparım ve zevkle yeriz. Afiyet olsun canım :)
YanıtlaSilCanım hellimi çok severim kahvaltıda ellerine sağlık sevgiler:)))Senden bir ricam var mümkünse bana sizli bizli yorum yazmasan:)))Abla diyebilirsin mutlu olurum:)))
YanıtlaSilyemekteyizde duyduktan sonra bizde dadanmıştık bu peynire ilk yaptığımızda tuzdan yiyemedik daha sonra suya ısladık öğle olurmuş bunun usulu sonra sevdik yapar olduk paylaşım için teşekkürler canım eline sağlık
YanıtlaSilben genelde tost makinasında yağsız yapıyorum,ama hafif yağlı da fena olmaz hani.eline sağlık canım..
YanıtlaSilBirincim önce geçmiş olsun çok, daha iyi olmana sevindim.
YanıtlaSilCanım bende kızarmış hellim peynirini çokk seviyorum :) ellerine sağlık.
hellim peynirini kim sevmezki :))
YanıtlaSilvalla ben bayılırım :))
miiiis miiis...
ellerine sağlık canım...
birincim öncelikle tekrardan geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir ,bu arada ellerine sağlık canım her zamanki gibi yine görsellik süperr ve iştah açıcı:))selamlar sevgiler A.E.O
YanıtlaSilÇok güzel olur hellim peyniri,biz çocukken salamura peynirin tuzunu çıkardıktan sonra kızartırdık,hatta tost makinasında kızartırdık çok severim...ellerine sağlık....Bu arada geçmiş olsun ,bende 2 haftadır çok hastayım,en son 2 gün önce dayanamayıp tekrar doktora gittim,faranjit tüm vücüdümu etkilemiş kulaklarıma kadar iltihabik durum çıkmış...antibiyotik başladım şükürler olsun daha iyiyim,önceleri başımı eğemiyordum,kulaklarım patlayacak gibi oluyordu...Hayatın koşturması içinde stres olmamamsı imkansız...kendine dikkat et,ev hanımlığı çok daha zor ve hep derim bizler iş yerinde farklı yorulsak da oturuyoruz , ev hanımları hiç dinlenemiyorlar...Rabbim kolaylıklar versin hayırlı cumalar....
YanıtlaSilCanım,
YanıtlaSilellerine sağlık. Nefis görünüyor. Bende çok seviyorum bu tadı.
Sevgiyle kal.
Gelmiiiiş, geçmişler olsun.
YanıtlaSilİyi olun inşallah bundan sonra.
Hellimi benim kızlar çok sever,ekmeksiz sadece onu yerler:)
Selam ve dualar.
Canım merhaba,hayırlı cumaların olsun nasılsın?
YanıtlaSilGönül koyma bana sayfana uğramıyorum diye sadece sana değil hiç kimseye uğrayamaz oldum ben bu aralar,kusura bakma canım geçen gün sana kart atıcaktım adresini kaybetmişim kaldı,telefon edicem ilk fırsatta,selamlar olsun,Allah'a emanet olasın :)