CİĞER YAHNİ:
Ciğer kuşbaşı doğranır.Bir kaç kez yıkanarak kanı temizlenir.1 yemek kaşığı sıvı yağda 3-4 tane kuru soğan küçük doğranarak kavrulduktan sonra ciğerler ilave edilir.Ciğerler suyunu salıp çektikten sonra tuz,kara biber ve 1 yemek kaşığı salça eklenir.Üzerini örtecek kadar az su eklenerek kaynara çıktıktan sonra orta ateşte 15 dakika pişirilir.Afiyet olsun..
Selamünaleyküm dumanı bile objektifte, çok güzel görünüyor ellerinize sağlık..
YanıtlaSilAllah'a emanet olun.
Yine çok sevdiğim ama evdekiler sevmiyor diye yapamadığım bir lezzet. Afiyet olsun:)
YanıtlaSilCanim bende sizi daha iyi takip ede bilmek icin takip löisteme aliyorum sevgiler öptüm.
YanıtlaSilEllerinize saglık çok güzel görünüyor :)
YanıtlaSilBizde çok sık yapmıyoruz aslında, yapmak lazım..
Elinize sağlık.Nefis görünüyor.
YanıtlaSilyahuff biride sormuyor bu akcigerdenmi karacigerdenmi olur diye,tavukmu yoksa kuzu danami daha lezzetli diye kac dakika piser diye olay bu yani :))
YanıtlaSilyahuff biride sormuyor bu kara cigerdenmi ak cigerdenmi iyi olur diye kuzmu tavukmu danami daha lezetli diye yada kac dakika da olmali diye olay bu hani :)))
YanıtlaSil