BİRİNCİSİN....HOŞ GELDİNİZ..

15 Kasım 2011 Salı

CİĞER YAHNİ...

     

                                                                   CİĞER YAHNİ:
          Ciğer kuşbaşı doğranır.Bir kaç kez yıkanarak kanı temizlenir.1 yemek kaşığı sıvı yağda 3-4 tane kuru soğan küçük doğranarak kavrulduktan sonra ciğerler ilave edilir.Ciğerler suyunu salıp çektikten sonra tuz,kara biber ve 1 yemek kaşığı salça eklenir.Üzerini örtecek kadar az su eklenerek kaynara çıktıktan sonra orta ateşte 15 dakika pişirilir.Afiyet olsun..

5 yorum:

  1. Selamünaleyküm dumanı bile objektifte, çok güzel görünüyor ellerinize sağlık..
    Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  2. Yine çok sevdiğim ama evdekiler sevmiyor diye yapamadığım bir lezzet. Afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
  3. Canim bende sizi daha iyi takip ede bilmek icin takip löisteme aliyorum sevgiler öptüm.

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize saglık çok güzel görünüyor :)

    Bizde çok sık yapmıyoruz aslında, yapmak lazım..

    YanıtlaSil
  5. Elinize sağlık.Nefis görünüyor.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..Sevgiyle kalın.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...